Honor готується до випуску «суперфлагманського» смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Honor відзначив свій сьомий день народження – і на честь цієї події його глава Жао Мін опублікував в мережі звернення до користувачів і партнерам, в якому подякував їм за підтримку і нагадав про новий, незалежний статус Honor. Крім того, глава бренду зібрав прес-конференцію і поділився з журналістами і користувачами планами вендора на майбутнє.

Учасники зустрічі розповіли, що в ході свого виступу Жао Мін підняв питання про серйозні конкуренції на ринку смартфонів, яка, за його словами, тільки йде на користь бренду і стимулює його зосередитися на якості продукції, що випускається. Він також заявив, що не дивлячись на численні переваги гаджетів HUAWEI, у HONOR теж є «свої хитрощі». 

Зокрема, керівник компанії повідомив про підготовлюваний до випуску «суперфлагманський» смартфон, при цьому вендор представить одразу дві серії топових пристроїв – Mate і P. Глава бренду також підкреслив, що ці пристрої вийдуть на новий шлях технологічного розвитку. У зв’язку з цим компанія оголошує про притягнення в команду нових співробітників зі свіжими креативними ідеями та рішеннями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технічні характеристики, орієнтовну дату випуску і інші подробиці про розроблюваний смартфоні компанія поки не розкриває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.