Qualcomm представила новий процесор середнього класу Snapdragon 678

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Qualcomm поповнила асортимент фірмових мобільних процесорів новою моделлю середнього класу під назвою Snapdragon 678. Відмінними рисами восьмиядерного чіпа стали поліпшена порівняно з попередником продуктивність, розширені мультимедійні можливості і висока швидкість передачі даних в мережах LTE.

Від свого попередника 11-нм мобільна платформа відрізняється в першу чергу розігнаними до 2,2 Ггц високопродуктивними ядрами Kryo 460 і поліпшеною продуктивністю вбудованої графіки Adreno 612. За можливості зв’язку Snapdragon 678 відповідає інтегрований модем Snapdragon X12 LTE, який підтримує швидкість завантаження до 600 Мбіт / с і вивантаження до 150 Мбіт / с. Технологія Licensed Assisted Access (LAA), за запевненням виробника, забезпечує високу швидкість з’єднання навіть на територіях з великою щільністю користувачів.

За взаємодію мобільної платформи з модулем камери смартфона відповідає сигнальний процесор Qualcomm Spectra 250L. Він підтримує можливість зйомки фотографій з дозволом 48 Мп відразу на три камери або записи 4K-відео на два модуля з дозволом до 16 Мп із застосуванням ефектів сповільненої зйомки, 5-кратного оптичного збільшення та портретного режиму.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Snapdragon 678 підтримує дисплеї з роздільною здатністю Full HD + і частотою оновлення 60 Гц. Новинка також обзавелася вбудованим співпроцесором для нейромережевих обчислень Hexagon 685 DSP, підтримкою фірмових технологій Quick Charge 4+ і All-Ways Aware.

Поява перших смартфонів на базі нового восьмиядерного чіпа середнього класу очікується в 2021 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.