Чому Samsung не випустить Galaxy S21 mini

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є ті, хто вірить, що справедливість восторжествує і виробники повернуться до виробництва невеликих, але флагманських за своєю суттю смартфонів.

Прикинувши всі за і проти, Apple пішла на цей крок випустивши iPhone 12 mini і були ті, хто вирішив, що маленькі флагмани повернуться, компанія підстьобне поява таких пристроїв на ринку.

Підхопить чи Samsung слідом за Apple ідею з випуском компактного флагмана? Чи побачимо ми Galaxy S21 mini? Все вказує на те, що такий смартфон не вийде. Причина банальна і проста – Samsung не вірить в успіх і популярність компактних флагманів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Свого часу Galaxy S10e був спробою компанії запропонувати топовий продукт з невеликим дисплеєм. Вона розраховувала, що апарат буде затребуваний на ринку, але цього не сталося. Статистика продажів показала, що реалізація Galaxy S10e була найгіршою серед всіх пристроїв серії. І той факт, що ми не побачили реліз Galaxy S20e, підтверджує, що компанія залишила ідею випуску компактного флагмана.

Слабкі продажу iPhone 12 mini в США тільки підтверджують, що попит на компактні флагмани невисокий і користувачі все частіше вибирають апарати з великими дисплеями. Природно, що Samsung спостерігає за успіхами і невдачами головного конкурента, оцінюючи на його досвіді настрій користувачів. Тому слабо віриться в те, що вона покаже своє прочитання компактного флагмана.

Для себе Samsung вибрала інший шлях – випуск складних апаратів, що дозволяють варіювати розмір площі дисплея і габарити корпусу. Для неї пристрої, які можна зігнути, і є компактами. Залишилося тільки домогтися здешевлення технологій, щоб зробити смартфони з гнучкими дисплеями більш доступними і масовими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.