Опубліковані характеристики камер флагманської лінійки vivo X60

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до презентації флагманської лінійки смартфонів vivo X60 авторитетний мережевий інформатор Digital Chat Station опублікував докладні характеристики основної камери новинок. При цьому інсайдер розкрив конфігурацію як базової, так і Pro-версії пристрою.

За інформацією від інсайдера, базовий vivo X60 отримає 48-мегапіксельний основний датчик з апертурою f / 1.6, 13-мегапіксельний шірік і 13-мегапіксельний портретник. Також в гаджетах очікується спеціальний механізм стабілізації, який, за припущеннями мережевих інформаторів, буде перевершувати можливості «карданної камери» в vivo X50.

У моделі X60 Pro буде встановлений додатковий 8-мегапіксельний перископний модуль з можливістю 5-кратного оптичного і 60-кратного цифрового зума, а світлочутливість основного 48-мегапіксельного сенсора буде збільшена з f / 1.6 до f / 1.48.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, в моделі X60 Pro + імовірно застосують L-образне розміщення датчиків, але мережевий інформатор не розкрив жодних характеристик, зазначивши лише, що в цій моделі виробник зробить акцент на використанні оптики Zeiss.

Презентація vivo X60, X60 Pro і X60 Pro + пройде 29 грудня 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.