Представлено Nokia 5.4 – смартфон із новими можливостями за 5499 грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія HMD Global, дім для телефонів Nokia, представила смартфон Nokia 5.4. Він отримав 4-сенсорну основну камеру на 48 МП і селфі-камеру 16 МП, оптимізований процесор Qualcomm® Snapdragon ™ 662 і батарею, яка триматиме заряд до двох днів. Nokia 5.4 не втратить актуальності з часом – смартфон отримає оновлення до AndroidTM 11 і вище.

Такою є тенденція часу — нині все більше людей заробляють на своїх захопленнях, працюючи дизайнерами чи копірайтерами, фотографами чи діджеями, за допомогою лише одного смартфона. Із урахуванням цього Nokia 5.4 отримав поліпшену швидкість роботи та чудову ціну, тому він стане відмінним помічником фотографам-початківцям.

Основніхарактеристики нового смартфона Nokia 5.4:

 

·         48-мегапіксельнаквадрокамераз нульовою затримкою затвору, що збільшує шанси на вдалі фото

·         Спеціальні режими зйомки: «60 кадрів за секунду», а це майже втричі більша частота, ніж у професійної кінокамери; «Кіно» із форматом 21:9 і 24 кадрами за секунду

·         Переваги для зйомки: стабілізація зображення, просторовий звук OZO й вбудоване приглушення шумів

·         Великий екран 6.39’’ HD+ із вирізом-цяткою

·         Акумулятор на 4000 мА/г — достатньо потужний для 42 поїздок на роботу або з роботи (середня світова тривалість — 67 хвилинi)

·         Підтримка NFC для безконтактних розрахунків

·         QualcommSnapdragon 662 – сучасний процесор, що демонструє кращу продуктивність навіть за попередника Snapdragon 665

·         Міцний корпус із полікарбонату — достатньо надійний, щоб витримати вагу 10-річної дитини (яка в середньому завважки 32 кгii)

·         Підтримка Android: 3 роки оновлень безпеки та 2 роки оновлень системи

·         Підтримка голосового помічника Google Асистентiii

Зі смартфонами Nokia спокійно, і саме тому вони — бренд № 1 у рейтингах довіри 2020 рокуiv, що задає новий рівень для галузі доступних смартфонівv.

 

Юхо Сарвікас, директор з продуктів HMD Global і віцепрезидент компанії в північноамериканському регіоні, зазначив:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«У моделі Nokia 5.4 ми хотіли поєднати високу продуктивність і доступну ціну, щоб задовольнити потреби тих, хто вправляється на кількох роботах. Надійність і якість — це не лише майстерно виготовлена модель, а й постійне обслуговування та оновлення програмного забезпечення. Це вкрай важливо для належного функціювання техніки — хоч пристрою Nokia, хоч електромобіля, — і я пишаюся тим, що ми серед компаній, які роблять це найкраще». 

Мистецтво у кожному кадрі

Вдала комбінація 48-мегапіксельної квадрокамери, 16-мегапіксельної фронтальної камери та зведена до нуля затримка затвору— цепро чудові фото в русі та запис відео. Ультраширокий об’єктив основної камери охоплює більший простір та ідеально підходить для масштабних пейзажних світлин. Тим часом датчик глибини й макрокамерадопоможуть із портретами та зйомкою крупним планом.

Для зйомки в режимі «Кіно» ми використали досвід експертів. Ця функція записує 24 кадри за секунду (стандарт кіноіндустрії) і вможливлює знімати в кінематографічному форматі 21:9. Після завершення зйомки професійні налаштування палітри кольорів додасть вашим спогадам ефекту голлівудського кіно.

Щоб отримати чіткіше зображення, просто виберіть режим запису «60 кадрів за секунду»: висока частота кадрів зафіксує кожен рух: новий трюк на скейтборді у виконанні дитини, паличку, що приніссобака, або панорами вздовж маршрутущоденної пробіжки. У поєднанні зі стабілізацією зображення, просторовим звуком OZO й приглушенням шуму вітру зйомка з Nokia 5.4 ідеально підходить для сучасного динамічного способу життя.

Покладайтеся на штучний інтелект від Qualcomm®

Неважливо, що ви робите — працюєте, граєте, фотографуєте, транслюєте стріми чи розважаєте малечу, — процесор Snapdragon 662 із AI-функцією «Адаптивної батареї» потурбується про довший час автономної роботи до двох днів, якісніші зображеннята підвищену продуктивність.

Гарний ззовні та надійний всередині

Захопливий 6.39-дюймовий дисплей HD+ із вирізом-цяткою для селфі-камери забезпечує більшу корисну площу екрану при компактному розмірі гаджета.

Привабливий дизайн — частина скандинавського характеру Nokia. Новинка отримала яскраві живі кольори: полярна ніч і пурпуровий — відтінки, що переливаються барвами зимового нічого неба.

Надійний і безпечний Nokia 5.4готовий до ОС Android™ 11 та її новіших версіях. Завдяки трирічним щомісячним оновленням безпеки й дворічним оновленням програмного забезпечення ваші дані будуть у безпеці, а смартфон – із підтримкою актуальних функцій. HMD Global прагне досконалості, і тому смартфони Nokia утримують лідерські позиції на ринку, поєднуючи оновлення програмного забезпечення й безпеки з якістю збиранняiv. Усе це гарантує ще довшу актуальність продукту.

Ціна та доступність

Nokia 5.4 надійде в продаж в Україні наприкінці січня в модифікації 4/64 Гб за орієнтовною роздрібною ціною 5499 грн. Смартфон буде доступним в обох кольорах: полярна ніч і пурпуровому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.