OPPO показала нову концепцію складаного смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OPPO у співпраці з японською дизайнерською студією Nendo розробила нову концепцію складного смартфона. Пристрій з попередньою назвою OPPO X Nendo має трьохшарнірну конструкцію і отримало підтримку стилуса.

Апарат, який вендор називає «смартфоном-слайдером», в складеному стані легко поміщається в руці. Відкривши одну частину, користувач отримає доступ до 1,5-дюймовому екрану, за допомогою якого можна перевіряти повідомлення, відповідати на дзвінки і налаштовувати плеєр.

Наступне розкриття смартфона запропонує 3,15-дюймовий дисплей. Відповідно до опису, він зручний при зйомці фото або відео, а також для деяких звичайних ігор. У повністю розкладеному стані пристрій має витягнутий екран з нестандартним співвідношенням сторін, діагоналлю 7 дюймів і тонкими рамками. 

У альбомному режимі апарат можна використовувати в режимі багатозадачності, застосовуючи стилус, який ховається в корпусі смартфона. На зовнішній стороні гаджета розміщена камера з трьома датчиками і світлодіодним спалахом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OPPO не розкриває технічні характеристики апарату і можливі терміни релізу. Хоча в асортименті компанії ще немає складних гаджетів, очікується, що ця модель не стане дебютом виробника в новому форм-факторі.

З чуток, першим вендор представить розтягується смартфон OPPO X 2021.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.