В мережі показали всі варіанти кольорів Samsung Galaxy S21

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилося підтвердження варіантів пам’яті і колірного оформлення майбутніх флагманів Samsung – смартфонів лінійки Galaxy S21. По частині пам’яті все досить стандартно: у Galaxy S21 і Galaxy S21 + – по 128 і 256 ГБ флеш-пам’яті, у Galaxy S21 Ultra буде ще й третій варіант з 512 ГБ.

З кольорами вже цікавіше. У Galaxy S21 чотири виконання – сіре, біле, рожеве і фіолетове. У Galaxy S21 + три кольори – чорний, сріблястий і фіолетовий, а у Galaxy S21 Ultra тільки два – чорний і сріблястий. Потрібно відзначити, що дані про кольори і обсягах пам’яті отримані від роздрібних продавців, так що це, можна сказати, підтверджений витік.

Стилус S Pen для Galaxy S21 Ultra теж підтверджено – і це хороша новина, однак реалізується він не так, як в тому ж Galaxy Note 20. Якщо в моделі лінійки Note стилус зберігається в самому смартфоні, то в Galaxy S21 Ultra він стане частиною чохлів Clear View і Silicone Cover.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, офіційний анонс Galaxy S21 відбудеться 14 січня. У цих смартфонах будуть використовуватися однокристальних платформи Qualcomm Snapdragon 888 і Exynos 2100.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.