В мережі показали Xiaomi Mi 11 в новому кольорі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися нові живі фото смартфона Xiaomi Mi 11 – користувач тримає його в руці. Зображення, судячи з усього, опублікували спочатку в Weibo, а потім вони вже розійшлися по Мережі. Але неприродні і дивні кути, під якими людина тримає смартфон, наводять на думку, що фото – постановочні. Програмований злив?

Судити про це складно, але смартфон на фото з характерним блоком камери повністю відповідає тим Mi 11, які фігурували в Мережі на рендера і фото до цього. Причому на фотографіях – саме Mi 11, так як у Mi 11 Pro блок камери довше за рахунок додаткового перископну модуля, що забезпечує оптичний зум . Підтвердження характеристик камери поки немає, але кільце навколо верхнього модуля говорить про те, що він – головний. За непідтвердженими даними, в основному модулі використовується датчик зображення Samsung ISOCELL Bright HM3 роздільною здатністю 108 Мп.

Що стосується акумуляторів, то китайський регулятор 3С сертифікував для Mi 11 і Mi 11 Pro дві моделі з позначеннями BM24 і BM25 ємністю 2390 і 2485 мА · год відповідно. Поки незрозуміло, в якій моделі який елемент живлення буде використовуватися, але не варто сумніватися в їх парному розміщенні, так що в першому випадку ємність складе 4920 мА · год, у другому – 5120 мА · год. І це більше, ніж у Mi 10 і Mi 10 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.