Неанонсовані Galaxy S21 + показали на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останні кілька тижнів в мережі з’являється багато чуток і витоків з приводу майбутнього модельного ряду смартфонів Samsung Galaxy S21. YouTube-канал з назвою Random Stuff 2 опублікував докладний ролик з демонстрацією неанонсованого флагмана.

На відео показали Galaxy S21 + з номером моделі SM-G996U. Автор ролика більшу частину часу присвятив результатам штучних тестів, а також трохи розповів про смартфон.

Зовнішній вигляд пристрою відповідає недавно опублікованими рендерам. Виступ модуля камери знаходиться врівень з бічними і верхніми гранями смартфона, він включає три об’єктива. Задня панель чорна матова і імовірно пластикова. Дисплей Infinity-O плоский, а фізичні кнопки розташовані на правій грані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами автора відео, камера знімає добре, але не без вад. Зразки фотографій він не надав. Повідомляється, що Galaxy S21 +, показаний на відео, швидше за все, працює не на останній версії прошивки, тому якість знімків фінальної версії може значно відрізнятися.

Що стосується результатів тестів, Galaxy S21 + на базі процесора Snapdragon 888 набрав 1115 в одноядерному і 3326 в багатоядерному бенчмарках Geekbench.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.