Дизайн Nokia 4.3 показали на якісних зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за датою анонса нового «бюджетника» Nokia в мережі з’явилася інформація, пов’язаним з іншим доступним пристроєм бренду. Модель з можливим назвою Nokia 4.3 засвітилася на серії якісних CAD-рендерів, які розкривають дизайн і конструктивні особливості майбутньої новинки.

Судячи з опублікованих зображень, зовні Nokia 4.3 буде нагадувати Nokia 4.2. який вийшов в травні 2020 року. З ключових відмінностей можна виділити появу додаткової камери на основному блоці, а також збільшені габарити за рахунок використання 6,5-дюймового дисплея. Крім того, смартфон отримає більш тонкі рамки по периметру екрану.

Ще однією особливістю моделі стане відмова виробника від установки апаратної кнопки виклику голосового асистента Google Assistant. Згідно Рендер, смартфон оснастять роз’ємом USB Type-C і 3,5-мм аудіопортами. Розміри пристрою складуть 162,9 х 77,1 х 10,5 міліметра.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, Nokia найближчим часом також планує представити кілька пристроїв під управлінням операційної системи Android (Go Edition), і флагманський смартфон Nokia 10. Дати відповідних анонсів поки невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.