Nubia показала смартфон, який може ставати прозорим

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Президент бренду Nubia Ні Фей опублікував короткий відеоролик в китайській соцмережі Weibo, що демонструє головну фішку майбутнього геймерского смартфона Red Magic 6. Якщо торкнутися однієї з його граней, то корпус стає прозорим і дозволяє розгледіти «начинку» усередині. 

Щоб реалізувати задум, компанія, ймовірно, використовувала електрохромноє скло. Під впливом струму воно може затемнюватися або пропускати через себе світло, стаючи прозорим. Зазвичай подібні використовують в літаках, дорогих суперкарах або квартирах як заміну штор.

https://youtu.be/JiJa3aNzgS8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У смартфонах технологію теж застосовують, але не в масовому виробництві. Наприклад, на виставці CES 2020 на початку року показували концептуальний OnePlus Concept One, який вміє приховувати об’єктиви основної камери. А не так давно Vivo розробила прототип смартфона-хамелеона – за рахунок електрохромноє скла він вміє змінювати колір корпусу. 

Інформації про дату виходу і специфікаціях Nubia Red Magic 6 поки немає. Відомо лише, що він отримає флагманський процесор Snapdragon 888 , анонсований на початку грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.