Смартфони Xiaomi позбудуться важливої ​​конкурентної переваги

Нам вдалося з’ясувати, нові телефони бренду виявляться позбавлені важливої ​​конкурентної переваги, в зв’язку з яким власники мобільних пристроїв так чи інакше будуть відчувати інші відчуття від використання телефону. Позитивно чи негативно це відіб’ється на привабливості нових моделей телефонів – покаже час. Зараз ніякого висновку з цього приводу зробити не можна.

Відтепер компанія Xiaomi не випускатиме телефони, в тому числі під брендами Redmi і Poco, з висувною фронтальною камерою. В силу якихось невідомих причин керівництво бренду порахувало, що в майбутніх моделях телефонів немає місця для такої особливості. На практиці це означає, що на всіх телефонах компанії відтепер будуть робити отвір в дисплеї під фотокамеру. Крім того, бюджетні моделі мобільних пристроїв можуть отримувати навіть повноцінні вирізи під камеру і інші датчики, і до цього всім покупцям необхідно бути емоційно готовим.

Одним з перших телефонів бренду, який буде позбавлений фронтальної висувною камери, виявиться Redmi K40 Pro. Вже точно достовірно відомо, що даний апарат отримає отвір під «фронталку» прямо в дисплеї, а розташовані воно виявиться в верхньому лівому послугу. Чому саме Xiaomi вирішила відмовитися від установки висувною камери – невідомо. На думку деяких експертів, компанія вирішила піти на подібний крок через можливі потенційних проблем, які можуть виникнути через два-три роки використання телефону з такого роду камерою, адже механізм, який відповідає за висунення камери, так чи інакше зношується, тому в його роботі можуть почати працювати нестабільно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.