Google Pixel Mini вже порівняли з Xiaomi Mi 10i і Redmi Note 9 Pro 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після того, як Apple представила компактний смартфон iPhone 12 mini, почали говорити на тему того, що і інші виробники можуть наслідувати приклад цієї американської компанії.

У жовтні генеральний менеджер Redmi і виконавчий директор Xiaomi Лу Вейбінг (Lu Weibing) натякнув Weibo , що Redmi розглядає можливість випуску смартфона, який стане гідною відповіддю iPhone 12 mini.

Вчора на сайті Slashleaks опублікували фотографії нового смартфона лінійки Google Pixel, який може отримати назву Google Pixel Mini. Ці фотографії можуть демонструвати не Google Pixel Mini, а якийсь інший смартфон з кастомною прошивкою, проте трохи пізніше смартфон під назвою Google Pixel Mini з’явився в базі даних популярного тестового додатка Geekbench.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій оснащений невідомою однокристальної системою Qualcomm Snapdragon з кодовою назвою helo, яка працює на частоті 1,65 ГГц. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 11 і оснащений 6 ГБ оперативної пам’яті.

У однопоточтом режимі Google Pixel Mini набирає 669 балів, а при використанні всіх ядер результат склав 2139 балів. Для порівняння: Майбутній телефон Xiaomi Mi 10i, який є переіменовенной версією Redmi Note 9 Pro 5G, набрав 652 і 2004 бали відповідно .

Якщо Google Pixel Mini все ж стане реальним, цікаво буде подивитися на продажі пристрою, так як iPhone 12 mini виявився куди менш популярним, ніж старші моделі iPhone 12 Pro і Pro Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.