Смартфони

Xiaomi Mi 11: розкриті характеристики і дата виходу

Share

Як завжди і буває зі смартфонами від великих компаній, про їх дизайні, характеристиках і дати виходу постійно говорять багато інсайдерів. Майбутній смартфон Mi 11 від китайської компанії Xiaomi не став винятком.

Вже зараз відомі деякі характеристики пристрою, а також інсайдери кажуть про приблизний зовнішній вигляд пристрою. Чи готові Xiaomi якщо і не здивувати світ, то показати як справжньому якісний продукт?

Зовнішній вигляд

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовні смартфон відрізнятиметься від того, що ми бачимо попередніх рендера – це зовсім не секрет. Цей зовнішній вигляд пристрою іноді можна побачити за зовсім невеликий термін до офіційного анонсу смартфона.

Проте, останні рендери виглядають непогано. У тому, що корпус буде виконаний зі скла і металу, сумніватися не варто, як і в тому, що смартфон буде підтримувати бездротову зарядку.

Питання в тому, якого розміру буде сам смартфон. Діагональ екрану швидше за все буде більше 6-и дюймів. Але для тих, хто чекав відповіді на iPhone 12 mini, є невелика надія: ширяться чутки, що Mi 11 може отримати версію mini. Дуже інтригуюче.

Можливі характеристики пристрою

-О тому, що флагманський пристрій Xiaomi буде працювати на топовом чипі від Qualcomm, було очевидно. Помилка вийшла тільки в назві процесора: компанія назвала свій новий чіп Snapdragon 888, а не 875, як передбачалося раніше.
-Варто очікувати топові типи пам’яті в пристрої – LPDDR5 RAM і UFS 3.1 ROM. В такому смартфоні будь операції повинні виконуватися швидко і чітко.

-Характеристики дисплея теж цілком очевидні: це AMOLED-матриця з підтримкою високої частоти відновлення екрана 120 Гц. Дозвіл екрану, за інформацією джерела – Quad HD (1440p). Як йшлося раніше, питання викликає тільки діагональ екрану.
-Докладний потрійний камери розкриті не до кінця: відомо, що в якості основного модуля буде використаний 108-ми МП модуль. Другий модуль – це широкоугольная камера на 13 МП, а третій – макро-об’єктив на 5 МП. Інформації про світлосилі, розмірі пікселя і матриць поки що нема.
-І, нарешті, аккумулятор: його обсяг складе майже 4800 мА / год. Смартфон буде підтримувати швидку зарядку в 50 Вт, а також швидку бездротову зарядку в 30 Вт. Швидше за все, смартфон буде підтримувати і функцію реверсивної зарядки.

Коли може відбутися анонс?

Багато інсайдери кажуть про те, що презентація нової смартфона відбудеться в січні 2021-го року. Швидше за все так воно і станеться: Qualcomm вже представили флагманський процесор нового покоління, і, можливо, прямо зараз Xiaomi наводять “останні штрихи” перед анонсом смартфона.

Таким чином, Mi 11 може стати одним з перших в світі смартфонів на новій однокристальної системі Snapdragon 888.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    MediaTek представила процесор Dimensity 8250 для середньобюджетних смартфонів

    Сімейство мобільних платформ MediaTek поповнила модель Dimensity 8250. Це чіп середнього класу, виготовлений за 4-нм…

    13.05.2024

    Стали відомі нові функції акумуляторів у iPhone 15

    В iPhone та iPad використовуються літій-іонні акумулятори, які схильні до хімічного старіння. Це поступово знижує…

    12.05.2024

    Microsoft повідомила про повне припинення підтримки Windows 10 21H2 менш ніж за місяць

    Наслідуючи графік життєвого циклу своїх операційних систем Windows компанія Microsoft оголосила про повне закінчення підтримки…

    12.05.2024

    У мережу злили фото складаного Xiaomi Mix Flip

    Знімок засвітився у китайській соцмережі Wiebo. На ньому показано зовнішню сторону складаного смартфона Xiaomi Mix…

    12.05.2024

    В App Store з’явився емулятор PlayStation 1

    Користувачі iPhone тепер можуть зіграти в тайтли першої PlayStation завдяки новому безкоштовному емулятор Gamma, який з'явився в…

    12.05.2024

    Астрофотограф зробив вражаючий знімок сонячного затемнення

    Зйомка повного сонячного затемнення вважається одним із найскладніших завдань в астрофотографії через необхідність детального планування…

    12.05.2024