Новий Galaxy S21 отримає великий і швидкий сканер відбитків пальців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, опублікував серію повідомлень, присвячених важливого поліпшення майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S21.

Хороші новини, Samsung Galaxy S21 отримає покращений ультразвуковий підекранний сканер відбитків пальців. Це перший апгрейд з часів Samsung Galaxy S10.

Ice Universe

Він нагадав, що ультразвуковий підекранний сканер відбитків пальців має розміри 4 х 9 мм, при цьому новий дактилоскопічний датчик має габарити 8 х 8 мм. Ступінь розпізнавання відбитків пальців збільшена вдвічі, якщо вірити інасйдеру. Він додав, що користувачам Samsung Galaxy S21 не потрібно буде утримувати палець на екрані для розпізнавання відбитку. Досить буде швидкого дотику.

У базі даних Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC) з’явилася стандартна версія Samsung Galaxy S21 з модельним номером SM-G991U. Сертифікація підтвердила, що смартфон підтримує 25-ватну дротову зарядку, крім того Samsung Galaxy S21 підтримує зворотний бездротову зарядку інших гаджетів при потужності 9 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До слів цього інсайдера варто прислухатися, так як він багато разів надавав вичерпні відомості про новинки. Він першим точно спрогнозував появу на ринку смартфонів з екранами-водоспадами, а також передбачив анонс Xiaomi Mi Mix Alpha з оперізувальний екраном. Також ця людина неодноразово доводив, що у нього є зв’язки в різних компаніях і зливав інформацію не тільки про дизайн смартфонів, але і про нові датчиках зображення і іншому устаткуванні.

Презентація Galaxy S21 очікується 14 січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.