Oppo Find X3 Pro: дата виходу, характеристики і вартість

Компанія Oppo готує до випуску свій флагман 2021 року  – Find X3 Pro. У нього буде відмінний дисплей, новий чіп від Qualcomm – Snapdragon 888 і безліч іншого. Всі подробиці у нас. Приступимо!

Подробиці

Зовсім нещодавно Qualcomm анонсувала свій новий чіп під номером 888. І кількість прийдешніх флагманів з новим процесором тільки зростає. Oppo не стоїть на місці і теж готує свої флагмани – Find X3 і X3 Pro. Тим більше цей виробник входить п’ятірку головних постачальників в Китаї і в світі теж впевнено набирає обертів.

Флагмани будуть представлені в першому кварталі 21-го року і будуть володіти слоганом «Розбуди колір». Це слоган вибраний не випадково – Oppo представила нову технологію по покращенню кольору дисплея. Сам дисплей буде зігнутим представником OLED-сімейства. Діагоналлю в 6,3 ” з роздільною здатністю 1440 × 3216, щільність пікселів аж 552ppi. Ще цікава адаптивна частота оновлення картинки – від 10 до 120 Гц. Накопичувач буде на 512 ГБ, а оперативної пам’яті – до 12 ГБ.

Задня кришка буде з матового скла і навіть з кераміки. Товщина – 8 мм, а вага – 190 г. АКБ складається з двох елементів, в сумі буде 4500 мА* г, а заряджатися буде розумною прискореною зарядкою в 65 Вт, також буде надшвидка зарядка по повітрю. Камер буде 4: 2 по 50 МП – головна і надширококутна, телеоб’єктив на 13 МП з 2-кратним оптичним зумом і мікродатчик для макро. Останній буде більше схожий на мікроскоп. Про фронтальну камеру поки немає інформації, але у Oppo вони завжди хорошої якості.

Дата виходу

Ціна в Україні очікується близько 25 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.