Смартфони Google Pixel отримали ряд нових функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google випустила нову версію прошивки для фірмової серії смартфонів Pixel, завдяки якій їх користувачі отримали доступ відразу до декількох нових функцій. При цьому апдейт, який розширює список можливостей гаджетів, торкнулася не тільки новинки компанії, але і більш ранні пристрої.

Одним з найбільш помітних змін стала можливість утримання голосового виклику за допомогою голосового помічника Google Assistant. Крім того, в прошивці з’явилася функція автоматичного регулювання рівня гучності залежно від навколишнього рівня шуму.

Розробники також переглянули алгоритм роботи системи оптимізації витрат акумулятора, надавши користувачам доступ до режиму Extreme Battery Saver. Його активація обмежує деякі мобільні додатки, розставляючи пріоритети таким чином, щоб максимально продовжити автономність гаджета. Отримали власники смартфонів Pixel і можливість спільного використання екрана в додатку Duo.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поширення прошивки в форматі OTA-апдейта вже почалося для моделей Google Pixel 5, Pixel 4 і Pixel 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.