Всі смартфони нової лінійки Samsung Galaxy S21 порівняли за розміром

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майже через місяць Samsung представив смартфони нової лінійки Samsung Galaxy S21. У мережі з’явилися нові якісні рендери новинок, за якими можна порівняти їх розміри.

Рендери засновані на надійної інсайдерської інформації. Малюнки представило видання LetsGoDitigal. Також є реальні фотографії пристроїв.

Видання GSMArena також перерахувало всю інформацію, яка відома про майбутні смартфонах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Отже модель Samsung Galaxy S21 Ultra отримає скляне покриття корпусу, четверну камеру, а також новий датчик ISOCell Vizion 3D ToF. Сенсори будуть представлені 108-Мп, 12-Мп (ультрашірік) і двома 10-Мп (для зуму). Обіцяють 10-кратний оптичний зум. Селфі-камера буде 40-Мп. Смартфон буде оснащений екраном діагоналлю 6,8 дюйма, що загинається на краю. Частота оновлення зображення на дисплеї буде досягати 120 Гц. В якості апаратної основи виступить Exynos 2100 на світовому ринку і Snapdragon 888 для Кореї, Китаю і США. Батарея тут буде на 5000 мАг.

Модель Galaxy S21 + отримає пластикову задню панель. Камера буде складатися лише з трьох модулів – двох на 12 Мп і одного на 64 Мп. 6,7-дюймовий дисплей теж отримає частоту оновлення 120 Гц. Екран буде плоским. Ємність акумулятора складе 4800 мАг.

І нарешті Galaxy S21 отримає майже ті ж характеристики, що у S21 +. Смартфон буде відрізнятися обсягом пам’яті, розміром і, можливо, ще чимось.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.