Стали відомі характеристики Samsung Galaxy F62

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явились характеристики Samsung Galaxy F62 перед його презентацією в Індії. Зараз видання 91mobiles з посиланням на інсайдера опублікувало інформацію про те, що ця модель повинна бути презентована у Індії в першому кварталі наступного року. Також модель була протестована у популярному бенчмарку Geekbench.

Модель набрала 763 бали у одноядерному тесті та 1952 бали у багатоядерному тесті. Також нам стало відомо, що за роботу моделі відповідальний чіпсет Samsung Exynos 9825, в парі з яким працює 6 ГБ оперативної пам’яті. Samsung Galaxy F62 працюватиме під управлінням операційної системи Android 11.

Очікується, що Samsung Galaxy F62 стане другим смартфоном у модельному ряду Galaxy F після Samsung Galaxy F41, який був презентований у жовтні. Смартфон був оснащений SAMOLED-дисплеєм з діагоналлю 6.4 дюйма та роздільною здатністю Full HD+, зверху якого є виріз під фронтальну камеру формату Infinity-U. За автономність смартфона відповідальний акумулятор об’ємом 6000 мАг, у якого є підтримка швидкої зарядки потужністю 15W.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy F41 оснащений потрійною основною камерою, яка складається з головного сенсора на 64 МП, ультраширокого на 8 МП та датчика глибини на 5 МП. Також є фронтальна камера на 32 МП для селфі. Також у смартфона була підтримка 4G LTE, дводіапазонного Wi-Fi, Bluetooth 5.0 та USB-C.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.