Samsung Galaxy S21 Ultra отримає кращу на ринку перископну камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З кожним днем ​​в Мережі з’являється все більше інформації про смартфони флагманські серії Samsung Galaxy S21.

Тепер інсайдер Ice Universe з’ясував подробиці про основну камері моделі Galaxy S21 Ultra. Він зазначає, що одним з датчиків буде перископ, який виявиться набагато краще, ніж у попередньої моделі.

Інсайдер запевняє, що це буде сама просунута в своєму класі камера: дозвіл 10 Мп, розмір пікселя 1.22 мкм, велика діафрагма, хороший автофокус і підтримка Dual Pixel.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

The S21 Ultra’s 10X optical variable camera is the most advanced .
1.10MP 1.22um sensor, best in class
2. Larger aperture, support 2PD, better focus
3. The light in the camera only needs to be refracted twice , and the loss is smaller (other solution requires five refractions) pic.twitter.com / n4FzJyr5N3

Також значною перевагою стане те, що конструкція має на увазі заломлення світла лише двічі, хоча зазвичай це відбувається 5 разів. В результаті повинні вийти більш якісні знімки. Що стосується оптичного наближення, він буде 10-кратним. Але в цьому плані Galaxy S21 Ultra далеко не перший.

До цього моменту відомо, що Galaxy S21 Ultra отримає 6.8-дюймовий 2K Dynamic AMOLED-дисплей з частотою оновлення зображення 120 або 144 Гц, чіпи Snapdragon 888 або Exynos 2100, основну 108-Мп камеру, акумулятор на 5000 мАг і ОС Android 11 з оболонкою One UI 3.1.

Анонс смартфонів серії Galaxy S21, за чутками, відбудеться на початку січня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.