Які смартфони Xiaomi, Redmi і Poco вже отримали MIUI 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оболонка MIUI 12 добралася до 31 смартфона Redmi, Poco і Xiaomi. Оболонка MIUI 12 містить безліч нових функцій, серед яких оновлений дизайн інтерфейсу, загальносистемний темний режим, нові анімації і багато іншого. Представили надбудову в квітні нинішнього року і з тих пір компанія зайнята тим, що поширює оновлення для своїх пристроїв. Проходить це неспішно, хоча пристрої першої хвилі отримали апдейт ще в липні, а з серпня компанія розгортає оновлення для апаратів, які увійшли у другу хвилю.

Схоже, що сама компанія вважає, що зробила чимало у справі оновлення смартфонів до MIUI 12 і вирішила похвалитися своїми досягненнями. Так, на своїй сторінці в Twitter вона опублікувала список тих моделей, які вже отримали останню версію фірмової оболонки. Всього таких пристроїв виявилося 31. У число щасливчиків потрапили всі актуальні флагмани компанії, кілька моделей Poco, пристрої серій Redmi Note 8 і Redmi Note 9.

Незважаючи на те, що MIUI 12 ще не добралася до всіх пристроїв компанії, розробники вже активно працюють над MIUI 13. Перші повідомлення про те, що компанія працює над новою версією прошивки, з’явилися відразу після анонса MIUI 12. Не потрібно володіти надприродними здібностями, щоб припустити, що анонс MIUI 13 відбудеться в другому кварталі наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.