Motorola Moto G з процесором Snapdragon 865 показаний на першому зображенні

Смартфони серії Moto G традиційно ставилися до середнього, а часом навіть до початкового класу. Однак нещодавно з’явилася офіційна інформація, що під брендом Moto G вперше випустять апарат з процесором Snapdragon 800-й серії. Тепер з’явилося його зображення.

Представлене зображення було опубліковано авторитетним інсайдером Еваном Бласс. Спереду смартфон дуже схожий на випущений раніше в цьому році Moto G 5G Plus . У нього такі ж тонкі рамки навколо екрану і два роздільних отвори під фронтальні камери. Судячи з усього, у дисплея витягнуте співвідношення сторін 21: 9.

Інформації про будову не так багато. Відомо, що смартфон вийде в рамках серії Moto G, а всередині компанії він значиться під кодовою назвою «nio». Передбачається, що апарат отримає процесор Snapdragon 865, 8 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач на 256 ГБ, акумулятор ємністю 5000 мАч і Android 11 в якості попередньо встановленою ОС. Цікавою фішкою моделі повинна стати підтримка десктопного режиму при підключенні до зовнішніх моніторів.

Також вже підтверджено, що Motorola планує випуск флагмана на базі нового процесора Snapdragon 888 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.