OPPO розсекретила дизайн і дату анонсу смартфона Reno 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні презентації серії смартфонів OPPO Reno 5 виробник опублікував підбірку офіційних зображень і рекламних банерів, які повністю розкривають дизайн фірмових новинок. Крім того, стала відома і дата презентації гаджетів, а на китайських торгових майданчиках вже відкрився передзамовлення зі списком технічних характеристик моделей.

OPPO підтвердила, що презентація Reno5 відбудеться 10 грудня, після чого смартфон відразу буде доступний для замовлення в інтернет-магазинах Huantai, Tmall, JD.com і Suning. З уже опублікованих ритейлерами специфікацій відомо, що і Reno5, і його Pro-версія отримають підтримку технології швидкої зарядки потужністю 65 Вт.

Основний модуль камери пристрою представлений чотирма датчиками з максимальною роздільною здатністю 64 Мп з функцією запису повнорозмірного портретного відео. Захисне скло екрану гаджета покрито спеціальним напиленням, стійким до подряпин.

Базова версія Reno5 отримає плоский дисплей, а Pro-модифікація обзаведеться загнутої по краях панеллю. Відрізняються пристрої та моделлю процесора: Snapdragon 765G у Reno5 і Dimensity 1000+ у Reno5 Pro. Обидва апарати будуть доступні в модифікаціях 8/128 ГБ і 12/256 ГБ.

Інші характеристики новинок стануть відомі в ході презентації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.