Qualcomm розповіла про плани співпраці з HONOR

На прес-конференції, що відбулася після презентації флагманської платформи Snapdragon 888, президент Qualcomm заявив про можливу співпрацю з брендом HONOR, який недавно став самостійною компанією. За даними мережевих інформаторів, завдяки такому партнерству китайський виробник незабаром зможе представити свій новий флагман з процесором Snapdragon 888, який нещодавно був представлений Чіпмейкер.

У числі компаній, які отримають Snapdragon 888 першими, відзначені ASUS, Lenovo, LG, Meizu, Shap, vivo, Xiaomi, ZTE, Nubia, OnePlus, OPPO, Motorola, Lenovo, Black Shark, realme. Саме ці бренди були перераховані Qualcomm в ході презентації флагманського чіпа.

Після конференції президент Qualcomm Кріштіану Амон також зазначив, що компанія рада появі на ринку бренду HONOR в якості незалежного вендора.

«Це принесе на ринок більший споживчий потенціал, і це сподобається покупцям. Мені подобається життєздатність китайського ринку мобільних телефонів, і я сподіваюся, що HONOR зможе запропонувати більше хороших продуктів. Але зараз все тільки почалося, і у нас ще буде діалог », – заявив керівник компанії.

Наступним великим релізом HONOR повинен стати флагманський смартфон V40. Гаджет, вихід якого запланований на другий квартал 2021 року, за чутками, може отримати процесор Snapdragon 888, але офіційно підтвердження цієї інформації поки немає.

Глава Qualcomm також нагадав, що компанія вже отримала ліцензію на поставку 4G-чіпів для HUAWEI, але в перспективі розраховує і на ліцензування 5G-платформ для їх продажу китайському виробникові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.