Рейтинг 2020 року – кращі смартфони в цьому році!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом на ринку з’явилося багато нових смартфонів, які можуть похвалитися записом відео в 8K, підтримкою мережі 5G або надефективними акумулятором. Якщо ви не впевнені, яку модель купити – обов’язково ознайомтеся з нашим рейтингом кращих телефонів цього року.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G – потужна камера і велика пам’ять

І так samsung galaxy s20 ultra – це справжній боєць, коли мова заходить про продуктивність і функції для фото. Його майже 7″ екран Dynamic AMOLED 2X відображає зображення з роздільна здатність 3200 1440 пікселів. Він дуже чіткий і різкий, що дуже зручно при швидкій обробці фотографій, зроблених 108 МП камерою, або при перегляді фільмів, знятих в 8K. Цей смартфон являє собою поєднання бізнес -функцій і мультимедійних розваг, про що свідчать пам’ять 12 ГБ і пристрій читання карт пам’яті з підтримкою до 1 ТБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 8 12+ 256 ГБ – унікальний флагманський смартфон

OnePlus 8 оснащений 6,55 “екраном SUPER AMOLED 90 Гц, першокласним чіпом Snapdragon 865, пам’яттю 12 ГБ і дисковим накопичувачем 256 ГБ. Поєднання цих параметрів гарантує багатозадачність і широкі мультимедійні можливості. У цьому телефоні виробник використовував стереодинаміки, що забезпечують м’яке і чисте звучання. Також варто виділити яскравість основного об’єктива – завдяки світлу f / 1.75, смартфон досить детально робить знімки практично при будь-яких умовах освітлення. Це один з найбільш збалансованих флагманів по співвідношенню якість-ціна.

Huawei P40 Pro – телефон з ефектом занурення

Це флагман, в якому і чіпсет Kirin 990 5G, і 50 МП основна камера має найвищу якість. В P40 Pro немає місця для компромісів. Це ідеальний вибір для будь-якого користувача, якому потрібна висока продуктивність. Телефон забезпечує відмінну якість фото і відео 4K. До сих пір в нашому рейтингу смартфонів не згадувалося пристрій з 50-кратним цифровим і 5-кратним оптичним масштабуванням. Він також може похвалитися функцією Superzoom, яка дозволяє бачити віддалені об’єкти ландшафту і виділяти їх на фото. Що стосується фотографії, то тут використовується технологія Golden Snap, яка завдяки ШІ підказує найкращий час для Селфі. Недоліком є відсутність офіційної підтримки служб Google.

OPPO Reno3 Pro – соковитий і яскравий екран, хороший звук

Reno 3 Pro – один з найефективніших пристроїв на мобільному ринку. Він пропонує все, що можна очікувати від топового смартфона – великий 6,5 “екран, виконаний за технологією AMOLED і оновленням картинки 90 Гц, останню версію Android 10 і велику пам’ять 12 ГБ. Не можна не згадати накопичувач розміром 256 ГБ, на якому можна зберігати всі найважливіші файли, фото і відео, не турбуючись про те, що для них не вистачить місця. На особливу увагу заслуговує система з чотирьох камер з головним сенсором 48 МП, режимом Ultra Dark і ультрастабілізаціей відео 2.0.

Apple iPhone 11 Pro Max 256 ГБ – портативний мультимедійний центр

11 Pro Max – це вища версія телефонів останнього покоління від бренду Apple. Пристрій призначений для користувачів, яким потрібен великий екран, висока продуктивність і камера, здатна працювати в будь-яких умовах. Цей телефон також є ідеальним доповненням до екосистемі Macbook, iPad і Apple Watch. З таким пристроєм вам не доведеться турбуватися про короткому часі автономної роботи або нестачі пам’яті. Серед налаштувань камери варто виділити опцію 10-кратного цифрового збільшення і підтримку Dolby Atmos.

Samsung Galaxy Note10 Lite – S Pen з дистанційним управлінням для зручних селфі

Якщо вам потрібен бізнес-смартфон з потужним чіпом, відмінною камерою і функцією рукописного введення, Note10 Lite – це ваш мішень і єдиний в цьому списку телефон, що пропонує стилус S Pen, який спрощує роботу роботу з таблицями і дозволяє швидко створювати замітки. Екран 6,7 “SUPER AMOLED гарантує відмінну видимість на сонці, а завдяки ємною батареї 4500 мАг, його не потрібно часто заряджати. Варто відзначити наявність класичного роз’єму для гарнітури 3,5 мм, який все рідше зустрічається в новітніх пристроях.

Apple iPhone 11 Pro 64 ГБ – повноцінний інструмент для роботи і відпочинку

Кращі смартфони повинні відповідати сучасним вимогам користувачів. Один з них – i11 Pro, який завдяки 5,8 “екрану Super Retina XDR, потрійний камері 3х12 МП і ефективної батареї 3190 мАг, являє собою майже ідеальне поєднання. Apple подбала про найдрібніших деталях, завдяки чому модель Pro може не тільки працювати до двох днів без підзарядки, а й створювати якісні фото і відео. Використовувана в ній технологія SmartHDR автоматично покращує якість зроблених фотографій, а надширококутний об’єктив дозволяє захопити ще більше кадру.

Realme 6 Pro 8/128 – неймовірно потужний і швидкий

Під привабливим дизайном Realme 6 Pro ховаються кращі комплектуючі у вигляді Snapdragon 720G і пам’яті 8 ГБ, що дозволяє комфортно працювати і використовувати важкі додатки. Смартфон також пропонує 6,6 “IPS-екран з здатністю 2400 1800 пікселів, що забезпечує хорошу видимість на яскравому сонці і чітке зображення. Його основною перевагою є частота 90 Гц, що забезпечує ефект Надплавний прокрутки. Також потрібно виділити опцію швидкої зарядки – телефон поповнюється на 100% приблизно через годину.

Apple iPhone 11 64 ГБ – гідна якісна модель

Без сумніву, iPhone 11 – однин з кращих пристроїв цього року. Він оснащений дуже потужним чіпом Apple A13 Bionic, тому навіть при піковому навантаженні пристрій буде працювати плавно і безперебійно. З впровадженням функції розблокування особою з допомогою Face ID, вам більше не доведеться переживати про безпеку своїх даних. Це одна з кращих систем, які були винайдені на сьогоднішній день. Більш того, телефон отримав сертифікат IP68, що підтверджує його стійкість до пилу і воді на глибині до 2 метрів протягом 30 хвилин.

Xiaomi Redmi Note 9S 4 + 64 – з відмінною IPS матрицею

Якщо ви очікуєте від смартфона надійності, тривалого часу роботи від однієї зарядки і задовільної якості фотографій, Redmi Note 9S стане відмінним вибором. Це елегантне пристрій оснащений чотирикамерним модулем з 48 МП головного датчика, майже 6,7 “екраном Dot Drop і величезною батареєю потужністю 5020 мАг. Його головною перевагою є ціна, що робить його одним з найбільш економічних пристроїв для щоденного використання. Виробник також подбав про стійкість до подряпин і падінь завдяки Gorilla Glass 5 як на лицьовій, так і на тильній сторонах пристрою.

Apple iPhone SE 64 ГБ – стильний девайс з продуктивною начинкою

Apple iPhone SE не можна було пропустити через високої якості збірки. Приблизно за $ 550 ви отримаєте ефективний смартфон, який буде регулярно оновлюватися протягом кількох років. Більш того, завдяки діагоналі екрану 4,7 “, його дуже зручно використовувати однією рукою. Також заслуговує на увагу можливість швидкої зарядки і камера 12 МП.

Sony Xperia 10 II – відмінні характеристики і автономність

Найголовніша відмінна риса Xperia 10 II – широкоформатний екран HD + з діагоналлю 6,2 “. Сторони 21: 9 доставлять справжнє задоволення від перегляду Netflix або YouTube, а технологія OLED забезпечить яскраві і природні кольори. у смартфоні встановлено три об’єктива з основною камерою 12 Мп, за допомогою яких можна записувати відеоролики відмінної якості. Завдяки поздовжньої конструкції пристрій ідеально поміщається навіть у невеликій руці. Спочатку в розширених можливостях для фотографії буде важко розібратися, але після того, як ви їх освоїте, то зможете налаштовувати швидко.

Samsung Galaxy A71 – стильний смартфон з унікальним дизайном корпусу

Кращі телефони – це не тільки ті, які коштують дуже дорого і Samsung Galaxy A71 – відмінне тому доказ. За невеликі гроші ви отримаєте 6,7 “екран SUPER AMOLED, пам’ять 6 ГБ і дисковий накопичувач 128 ГБ. Цей телефон просто призначений для мультимедіа і мобільних ігор. Також варто виділити наявність чотирьохкамерного модуля з основним об’єктивом на 64 Мп і режимом макрозйомки. Крім того , цей пристрій пропонує гніздо 3,5 мм, порт USB-C і новітню ОС Android 10.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6/128 ГБ – надзвичайно цікавий телефон

Пристрій успішно справляється з більшістю повсякденних завдань. Великий екран більше 6,5 “в поєднанні з швидким 8-ядерним чіпом MediaTek Helio G90T ідеально підходять для ігор або мобільної роботи. Пам’ять 6 Гб дозволить працювати з багатьма програмами одночасно і без збоїв. Незважаючи на те, що пристрій відноситься до середнього класу, варто звернути увагу на чотирикамерний сенсор зі надширококутної оптикою, макро і датчиком глибини різкості. Основна матриця має цілих 64 МП, тому ви зможете зафіксувати навіть найдрібніші деталі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.