Опубліковано оновлений дизайн найдешевшого 5G-смартфона Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом по мережі ходять чимленні чутки про новий і найдешевший 5G-смартфон від Samsung – Galaxy A32. Девайсу приписували абсолютно різний дизайн, але, судячи з усього, перед нами нарешті постав новий оновлений варіант. І є всі шанси, що саме він виявиться фінальним.


Джерелом зображень став популярний інтернет-інсайдер Стів Хеммерстоффер, більш відомий під ніком OnLeaks. Раніше він неодноразово публікував рендери ще неанонсованих смартфонів, які в підсумку виявлялися максимально близькі до підсумкового зовнішнього вигляду комплектуючих. Ось і на цей раз він опублікував зображення, на яких можна чітко побачити майбутній смартфон Samsung.

Перше, що кидається в очі – це “сірість” пристрою з передньої частини і “свіжість” з тильної. Тобто якщо фронтальна камера з краплевидним вирізом нагадує про 2018-2019 роки, то задня панель переносить нас швидше в 2021-й. На жаль, незважаючи на ймовірно швидкий анонс Galaxy A32, про смартфон практично нічого невідомо. У тому числі в мережі немає ніякої інформації про те, яке залізо компанія буде використовувати в новинці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.