Стали відомі назва і характеристики нового флагмана realme

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, бренд realme готується до випуску нової серії флагманських Android-гаджетів на базі топових процесорів Snapdragon. У мережі вже з’явилися не тільки ключові специфікації пристроїв прийдешньої серії, але і її назва – примітно, що воно вже знайоме користувачам гаджетів іншого популярного бренду.

За даними мережевих інформаторів, керівництво realme планує випустити серію смартфонів Ace – раніше таку торговельну назву отримала лінійка пристроїв компанії OPPO. Базова версія майбутньої новинки імовірно обзаведеться процесором Snapdragon 875 і підтримкою 65-ватного блока живлення.

На жаль, інших технічних характеристик, пов’язаних з realme Ace, поки не надходило. Раніше компанія анонсувала 125-ватну технологію швидкої зарядки UltraDart, здатну «розгойдати» акумулятор ємністю 4000 мАг до 33% всього за три хвилини. Не виключено, що подібна функція буде інтегрована і в новий гаджет.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, вже в першому кварталі 2021 роки від realme чекають презентацію флагманських смартфонів X60. Раніше в базі американського регулятора FCC були помічені дві неанонсовані новинки компанії з модельними номерами RMX3061 і RMX3063, які отримали акумулятори ємністю по 5000 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.