Дисплей Huawei P40 Pro отримав високу оцінку DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти лабораторії DxOMark протестували екран флагманського смартфона HUAWEI P40 Pro. Детально вивчивши роботу дисплея, якість передачі кольору і ряд інших параметрів, фахівці помістили його на вищі сходинки рейтингу.

В ході випробувань в DxOMark виявили головний недолік екрану P40 Pro – недостатньо високий для комфортного читання рівень контрастності і яскравості як на вулиці, так і в приміщенні. У той же час дисплей флагмана добре показав себе по частині передачі кольору, а при тестуванні динамічного контенту йому і зовсім не було рівних.

Екран HUAWEI P40 Pro добре контролює розмиття при зміні кадрів і відтворенні відеороликів. Однак знайшлися нарікання до сенсорного управління: труднощі були пов’язані з характерною виїмкою. Не дуже добре показав себе гаджет при обробці артефактів, викликаних накладенням різних колірних спектрів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей HUAWEI P40 Pro зумів потрапити в п’ятірку кращих за версією DxOMark, набравши 85 балів. Лідером рейтингу залишається Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G з 89 балами і OnePlus 8 Pro, який набрав на бал менше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.