Google Pay позбудеться платіжних функцій: їх приберуть зі старої версії сервісу

Користувачі в США не зможуть їх використовувати вже з наступного року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У січні 2021 роки старі версії мобільної програми Google Pay для платформ Android і iOS, а також веб-версія сервісу втратять свої платіжні функції.

Як повідомляє The Verge , старі версії додатка Google Pay більше не можуть використовуватися для відправки та отримання платежів. На веб-версії сервісу вже опубліковано повідомлення про швидке припинення підтримки багатьох функцій.

Крім того, вводиться комісія для переказів на банківські рахунки і дебетові карти через Google Pay в розмірі 1,5%, але не менше $ 0,31 (спочатку на цю послугу була нульова комісія). При цьому перекази на пов’язані банківські рахунки залишаться безкоштовними, але їх реалізація може зайняти від 1 до 3 днів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ці зміни відбулися після масштабним перезапуском сервісу , який відбувся минулого тижня. Розробники випустили новий додаток з цілим набором функцій, включаючи можливість автоматичного сканування поштової скриньки Gmail і аккаунта Google Photo для пошуку і імпорту квитанцій. У наступному році Google у партнерстві з банками також додасть можливість відкриття поточних і ощадних рахунків в Google Pay .

The Verge уточнює, що хоча платіжні функції зникнуть з веб-версії сервісу, його все одно залишать для управління способами оплати, підписками і настройками облікового запису.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.