OPPO розповіла про перспективи запуску «рулонного» смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На конференції INNO 2020 OPPO показала концептуальний смартфон OPPO X 2021, особливістю якого став оригінальний форм-фактор з дисплеєм який згортаєтсья в рулон. Через кілька днів представники компанії відповіли на питання журналістів про можливу дату релізу такого пристрою.

«В даний час у нас немає по комерціалізації OPPO X 2021. У той же час він служить певним орієнтиром для розвитку форм-факторів перспективних смартфонів. Щоб просувати такий гаджет в якості серійного, потрібен час на вивчення ринку », – заявили представники OPPO.

З чуток, OPPO не планує запуск гаджета в масове виробництво, оскільки на ринку поки немає гнучких дисплеїв, які мають достатню міцність. Готовий результат не відповідає очікуванням компанії, в зв’язку апарат зараз не підходить для повсякденної експлуатації.

Інсайдери стверджують, що OPPO використовувала для концептуального OPPO X 2021 екран компанії BOE, а сам проект все ще знаходиться в стадії розробки. На бічній грані OPPO X +2021 передбачена сенсорна область, свайп по якій активує механізм розтягування або згортання дисплея між жорсткими рамками корпусу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.