Суперфлагман Huawei P50 оснащений Kirin 9000 і екранами LG і Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє TheElec, компанія Huawei планує запустити наступну флагманську серію смартфонів під орієнтовною назвою Huawei P50 в першій половині 2021 року.

Джерело стверджує, що Huawei буде використовувати однокристальну систему Kirin 9000 для Huawei P50. Це суперечить попередньому заявою генерального директора Huawei Consumer Business Річарда Ю (Richard Yu), який стверджував, що дана платформа буде використовуватися тільки в смартфонах Huawei Mate 40.

Крім того, в повідомленні говориться, що постачальниками дисплеїв для Huawei P50 є Samsung Display і LG Display. Судячи з усього, зараз вони готуються до виробництва. Також джерело додає, що Samsung Display і LG Display точно будуть поставляти дисплеї для Huawei P50, проте невідомо, чи отримають вони замовлення на серію Huawei Mate 50.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цілому доля серії Huawei Mate 50 поки що під питанням, для початку компанії доведеться знайти постачальників, яким влада США дозволять постачати Huawei 5G-обладнання. Судячи з усього, компанія зробила деякі запаси обладнання для Huawei P50, проте в даний момент Huawei змінює стратегію і перезапускає 4G-смартфони , так як США не дозволяють іншим компаніям продавати Huawei обладнання з підтримкою 5G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.