Стала відома, дата презентації смартфона POCO M3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компаныя Poco готується до запуску Poco M3 – 24 листопада. Просочилися рендери, що демонструють дизайн Poco M3. Рендери Poco M3 надав выдомий інсайдер Ішан Агарвал. Новий смартфон Poco нещодавно пройшов сертифікацію SIRIM в Малайзії під номером моделі M2020J19CG. Схоже, запуск POCO M3 на азіатських ринках близький.

Говорячи про новий рендер, перше спостереження – це три різних колірних варіанти для POCO M3: жовтий, синій і сірий. На лицьовій стороні смартфона є краплевидний виріз для селфі-камери. На задній стороні знаходиться прямокутний блок з трьома камерами і світлодіодний спалах. Згідно з деякими витоками, основна камера смартфона – це датчик на 48 МП. Poco M3 має бічний датчик відбитків пальців, вбудований в кнопку живлення. З лівого боку смартфона знаходиться лоток для SIM-карти.

POCO M3 технічні характеристики (згідно з чутками)

Згідно витоків і чуток, смартфон оснащений 6,53-дюймовою рідкокристалічною IPS-панеллю з краплевидним екраном і роздільною здатністю FHD + 1080×2340 пікселів. Дисплей також має захист Corning Gorilla Glass. Він буде поставлятися з восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 662 SoC і графічним процесором Adreno 610. POCO M3 отримає 6 ГБ оперативної пам’яті і 64/128/256 ГБ вбудованої пам’яті, а також з виділений слот для карт пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

POCO M3 буде мати 48-мегапіксельну ширококутну основну камеру, 8-мегапіксельну надшироку камеру і 5-мегапіксельну макро-камеру. У краплевидному вирізі для Селфі встановлена ​​ширококутна камера на 8 МП. POCO M3 буде мати величезну батарею на 6000 мА * год з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт. Смартфон буде працювати під управлінням MIUI 11 на базі Android 10 з коробки.

Смартфон буде оснащений бічним датчиком відбитків пальців, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 5.0 A2DP, LE, GPS, FM-радіо і USB Type-C 2.0.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.