Названі характеристики і дата анонса Redmi Note 9 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завершивши низку чуток про реліз «зарядженої» версії смартфона Redmi 9, виробник опублікував офіційний тизер з демонстрацією зовнішнього вигляду майбутньої новинки і датою її презентації. Крім того, стали відомі дизайн і характеристики Pro-версії пристрою, засвітився на офіційних знімках в базі даних регулятора TENAA і на сайті популярного бенчмарка.

Згідно зображенню, гаджет буде представлений вже на наступному тижні, 26 листопада, як мінімум в двох кольорах: світло-синьому і фіолетовому. Блок основної камери смартфона, вписаний в круглий модуль, отримає чотири сенсора.

За даними мережевих інформаторів, гаджет, глобальна версія якого дебютує як Redmi Note 9T, буде оснащений 6,53-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD +, процесором MediaTek Dimensity 800U і акумулятором на 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 22,5 Вт. Апарату приписують 48-мегапіксельний сенсор головною камери і фронталки на 13 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайське відомство TENAA також зареєструвало новий смартфон з кодовим номером M2007J17C і процесором Qualcomm. Як стверджують інсайдери, мова про Redmi Note 9 Pro 5G на базі чіпа Snapdragon 750G з графікою Adreno 619. Раніше ця модель, що одержала 8 ГБ оперативної пам’яті, пройшла тестування в Geekbench, де набрала 645 балів в одноядерному сценарії і 1963 бали при навантаженні на всі ядра CPU.

Очікується, що новинка отримає дисплей діагоналлю 6,67 дюйма з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю Full HD +, 108-мегапіксельну основну камеру, сканер відбитків пальців на бічній грані і акумулятор ємністю 4820 мАг з 33-ватної швидкої зарядкою.

Презентація Pro-версії смартфона імовірно відбудеться одночасно з базовою моделлю. Вартість майбутніх новинок Redmi поки невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.