Найдешевший смартфон OnePlus все ж має підтримку 90 Гц

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus Nord N100 на даний момент є найбільш доступним смартфоном китайської компанії. В Європі його офіційна ціна становить 179 євро. На презентації компанія оголосила, що він отримав 60-Герцева дисплей. Як виявилося, частота оновлення екрану все ж становить 90 Гц.

За даними Android Authority, OnePlus Nord N100 отримав 90-герцеву панель. Після публікації цієї інформації сама китайська компанія змінила дані на офіційному сайті. Чому виробник спочатку заявив про підтримку частоти оновлення 60 Гц, поки що не уточнюється.

Нагадаємо, що модель обладнана чіпсетом Snapdragon 460, який виконується за нормами 11-нанометровій технології. За автономність відповідає акумулятор на 5000 мАг. Дисплей HD + має діагональ 6,52 дюйма. Роздільна здатність основної камери становить 13 Мп + 2 Мп + 2 Мп, а фронтальний – 8 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так як екран побудований на базі матриці IPS, сканер відбитків пальців влаштувався на тильній стороні. З інших параметрів OnePlus Nord N100 відзначимо операційну систему Android 10, програмне забезпечення OxygenOS 10.5, вихід для навушників, слот під microSD і стереофонічні динаміки і 4 ГБ оперативної пам’яті в парі з накопичувачем місткістю 64 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.