Xiaomi Redmi Note 9T готовий до світової прем’єри

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще тиждень триватиме плутанина зі смартфонами компанії Xiaomi, який будуть анонсовані 24 листопада. Як виявилося, модель Redmi Note 9 5G, вона ж Redmi Note 9 5G Standard Edition, вона ж Redmi Note 10 5G, з’явиться на світовому ринку, як Redmi Note 9T.

Про це стало відомо після того, як смартфон потрапив в базу даних Федеральної комісії зі зв’язку США. Американський регулятор вказав у списку параметрів операційну систему Android 10, фірмовий софт MIUI 12, адаптери бездротового зв’язку Wi-Fi 5 і Bluetooth 5.0, а також підтримку Near Field Communication.

У свою чергу китайської сертифікаційне бюро TENAA теж поділилося списком технічних характеристик смартфона. Xiaomi Redmi Note 9T буде побудований на базі чіпсета Dimensity 800U з підтримкою 5G і отримає акумулятор на 5000 мАг. Роздільна здатність основної камери складе 48 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що Redmi Note 8T був анонсований приблизно рік тому. Він оснащений АКБ ємністю 4000 мАг, основною камерою дозволом 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп, NFC і процесором Snapdragon 665. Мережі 5G смартфон не підтримує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.