Poco M3 – чергова новинка суббренда Xiaomi

Це буде вже четвертий смартфон бренду Poco, представлений восени поточного року.

Минулого місяця компанія Xiaomi випустила смартфон під брендом Poco з назвою Poco C3. Він позбувся NFC і сканера відбитків пальців, а в іншому став копією Redmi 9C. Наступного тижня виробник представить ще одну модель. Прийдешня новинка буде називатися Poco M3.

Дата прем’єри смартфона стала відома після публікації постера на офіційній сторінці Poco India в соціальній мережі Twitter. Модель представлять 24 листопада 2020 року. В цей же день в Китаї очікується презентація сімейства Redmi Note 9 з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління.

Poco M3 отримає мобільний процесор Snapdragon 662 з графікою Adreno 610 GPU в парі з 4 ГБ оперативної пам’яті і працюватиме відразу з коробки на базі Android 10 з фірмовою прошивкою MIUI 12. Екран буде побудований на матриці IPS формату Full HD+, діагональ якої складе 6, 53 дюйма.

У фронтальній камері буде встановлений сенсор на 8 Мп. На тильній панелі розташуються три оптичних модулі, але поки що відома роздільна здатність тільки головного – 48 Мп. За автономність в Poco M3 буде відповідати акумулятор ємністю 6000 мАг з 22,5-ватною швидкою зарядкою. Інші параметри включають Bluetooth, USB-C, GPS, модемну плату 4G і Wi-Fi. Габарити корпусу складуть 162,29×77,24×9,6 мм, а маса – 196 г.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.