Samsung встановила рекорд на рідному ринку в Кореї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung домоглася рекордних продажів смартфонів в третьому кварталі поточного року. Компанії навіть вдалося обійти за кількістю проданих смартфонів в США свого основного конкурента — компанію Apple.

Також компанія показала рекордні результати на своєму рідному ринку в Південній Кореї. Частка Samsung на корейському ринку досягла 72,3% в порівнянні з 67,9%, продемонстрованими роком раніше. Корейський ринок вирізняється своєю специфікою тим, що на ньому понад 90% займають всього три компанії. Крім Samsung це LG, на частку якої припадає 9.6% корейського ринку, і компанія Apple, у якої ще 8.9%. Продажі Samsung в третьому кварталі досягли рівня 3.4 млн пристроїв. Таким результатам сприяли продажі моделей Galaxy Note 20 і лінійки гнучких смартфонів Galaxy Z Flip 5G і Galaxy Z Fold 2.

Аналітики очікують, що частка Samsung в четвертому кварталі буде нижчою через конкуренцію з новою лінійкою смартфонів iPhone 12, попит на яку прогнозують на високому рівні. Для конкуренції з iPhone 12 компанія Samsung має намір представити свою наступну флагманську серію Galaxy S21 раніше, ніж зазвичай.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.