OPPO анонсувала смартфон з висувним гнучким дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні конференції INNO Day 2020 року, яку OPPO проводить другий рік поспіль, компанія опублікувала тизер концептуального смартфона з оригінальним форм-фактором. Гаджет цікавий тим, що оснащений гнучким дисплеєм, який згортає в рулон усередині корпусу, а при необхідності розтягується, збільшуючи площу екрану.

На офіційному тізері OPPO, опублікованому в китайській соціальній мережі Weibo, рендер пристрої супроводжує такий опис: «Великий екран? Маленький екран? Нескінченний екран? У майбутньому ваш смартфон можна буде вільно розтягувати ».

Крім того, раніше в мережі з’явилася коротка GIF-анімація, на якій показаний принцип роботи подібного пристрою. Демонстрація новинки OPPO пройде 17 листопада, на конференції INNO Day 2020 року, присвяченій концептуальним розробкам компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Над смартфоном з схожим форм-фактором працюють інженери TCL і LG. Втім, про появу серійної моделі розтягуваного апарату говорити поки рано. Зокрема, OPPO офіційно підкреслює, що гаджет з таким екраном – лише концепт, і про вихід на ринок готового пристрою найближчим часом мови поки не йде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.