Фахівці iFixit розібрали iPhone 12 mini, але поки не оцінили ремонтопридатність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці iFixit поділилися першою частиною процесу розбирання нового iPhone 12 mini, який надійшов у продаж 13 листопада.

Видання зазначає, що всі чотири моделі iPhone 12 мають дуже схожі внутрішні компоненти, але їх компонування і розміри відрізняються один від одного. Наприклад, дисплей підключений до материнської плати двома шлейфами, в той час як в інших моделей шлейфів три.

Першою помітною відмінністю є розташування антен, які в iPhone 12 mini більш асиметричні, ніж в інших моделях серії. Ймовірно, таке інженерне рішення пов’язане з невеликими габаритами пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модуль камери iPhone 12 mini майже схожий із звичайним iPhone 12, але в ньому немає пластикової заглушки. Це пов’язано з тим, що iPhone 12 отримав компоновку камер, аналогічну iPhone 12 Pro, але без сканера LiDAR.

Фахівці iFixit були здивовані тим, що Apple помістила в mini такі ж великі камери, як в інші моделі iPhone.

Крім того, експерти підтвердили ємність акумулятора iPhone 12 mini – 2227 мАг. Він більше, ніж батарея iPhone SE 2020 року, але набагато менше акумулятора звичайного iPhone 12.

Apple також зменшила розмір інших компонентів iPhone 12 mini, включаючи Taptic Engine.

Фахівці iFixit поділяться більш детальною інформацією про розбиранні iPhone 12 mini і дадуть оцінку ремонтопридатності пристрою в найближчі дні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.