Названо 4 смартфони, які зможуть замінити вам комп’ютер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасне життя настільки динамічне, що далеко не завжди знаєш коли і де тобі може знадобитися ПК, або ноутбук. На щастя сучасні смартфони дійшли до того рівня, що фактично повністю можуть замінити собою персональний комп’ютер. Давайте подивимось на 4 з них.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

Galaxy S20 на процесорі Snapdragon 865 належить до флагманської лінійки смартфонів від Samsung.

Акумулятор ємністю в 5 000 мА-ч тримає заряд протягом дня безперервної роботи. Внутрішню пам’ять телефону можна збільшити за допомогою карти пам’яті об’ємом до 1 терабайта.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З мінусів користувачі відзначають тільки велику вагу моделі і сканер відбитків пальців, що не завжди реагує коректно при розблокуванні.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

ASUS Rog Phone 3

Rog Phone – це лінійка ігрових смартфонів від ASUS, які містять найактуальнішу технологічну начинку.

Процесор Qualcomm Snapdragon 865 Plus з легкістю справляється з запуском найважчих ігор, не кажучи про роботу в інтернеті і про зйомку фото. За потужністю акумулятор Rog Phone 3 перевершує акумулятор від Galaxy S20 і доходить до 6 000 мА-ч.

Серед недоліків – відсутність слота для карти пам’яті і слабка камера (для флагмана).

Asus ROG Phone 3

OnePlus 7T Pro

Гордість моделі 7T Pro – це екран 4K FluidAMOLED. Смартфон розроблено з метою створення та перегляду мультимедіа контенту. Невисока потужність батареї в 4080 мА-ч компенсується швидкою зарядкою – 70% всього за півгодини.

Як чіпсет узятий Snapdragon 855 Plus, що запускає будь-які мобільні додатки з максимальною швидкістю.

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro

Xiaomi Mi 10

Серія Mi 10 оснащена вже знайомим Snapdragon 865 – гарантом швидкої роботи в мультизадачному режимі. Користувачі відзначають швидку зарядку: дротову і безпровідну.

Камера на 108 Мп дозволяє знімати відео в якості 8К. За рахунок технології стиснення HEIF внутрішня пам’ять заповнюється повільно. Екран з функцією FHD + забезпечує захист від синього випромінювання.

Мінус у моделі стандартний для Xiaomi – відсутність слота для другої Сім-карти. Але не для всіх цей параметр важливий.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.