Прошивка MIUI 12 виводить смартфони Xiaomi, Redmi і Poco з ладу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нам вдалося з’ясувати, що прошивка MIUI 12 «вбиває» деякі моделі смартфонів від таких відомих брендів, як Xiaomi, Redmi і Poco. Принаймі, що нічого хорошого в цьому немає і бути не може, адже будь-які неполадки в роботі будь-якої техніки – це завжди погано.

Як стало відомо від користувачів, судячи з їхніх повідомлень в інтернеті, в роботі цього ПО іноді виникає дуже значна проблема, в зв’язку до якої використовувати мобільний пристрій стає неможливо жодним чином. Більш того, навіть якщо скинути телефону до заводських налаштувань з повною втратою всіх особистих даних користувача, це може не вирішити неприємну проблему, виражається яка в нескінченній перезавантаження.

Простіше кажучи, смартфон Xiaomi при включенні просто нескінченно завантажується, а відбувається це циклічно, тобто мобільний пристрій вже ось-ось має показати домашній екран, однак замість цього знову заново починається процес завантаження, і відбувається все це нескінченно довго, поки акумуляторна батарея телефон не опиниться в повній мірі розряджена. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На подібну проблему скаржаться користувачі смартфонів Xiaomi, Redmi і Poco, проте зіткнулися з нею звичайно ж далеко не всі, а тільки деякі люди. На думку експертів, в роботі прошивки MIUI 12 виникає якийсь конфлікт зі стороннім програмним забезпеченням, встановленим на мобільний пристрій, або з деякими SIM-картами від певних стільникових операторів.

Чому насправді виникає циклічна перезавантаження смартфона – невідомо, однак розв’язати цю проблему самостійно деяким не вдається, тому деякі користувачі мобільних пристроїв Xiaomi виявилися змушені звернутися в сервісний центр за гарантійним ремонтом. 

Про наявність такої несправності вже повідомили власники телефонів Redmi K20 Pro, Redmi Note 7 Pro і Redmi Note 9 Pro Max, а також ряду інших моделей, випущених під брендами Xiaomi і Poco. Дані мобільні пристрої користуються дуже великою вкрай широкою популярністю в Україні і в інших країнах світу. До тих пір, поки дана проблема не виявиться впроваджена, оновлювати прошивку до MIUI 12 користувачам, які цього ще не зробили, не рекомендується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.