Легенди повертаються: у продаж надійшли дві найпопулярніших в минулому телефони Nokia

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія «Nokia» запустила у виробництво дві нові версії кнопкових телефонів, що колись користувалися великою популярністю. Це моделі Nokia 6300 і Nokia 8000, але тепер з підтримкою мереж 4G і популярного месенджера WhatsApp.

Відродження легенд

Телефони мають ідентичне номерне позначення, що і їх славні попередники, тільки додалася приставка «4G». Цим рішенням компанія хоче спробувати повторити минулі успіхи бестселерів 2000-х. Тепер це одні з найбільш доступних за ціною пристроїв на ринку, які підтримують WhatsApp і 4G. Крім цього, Nokia 6300 може виступати, як точка доступу з роздачі сигналу Wi-Fi.

За дизайном молодша версія має відмінності від оригінальної. Телефон дорожчий, Nokia 8000 4G, отримав корпус з полікомпозиту, схожого по тактильним відчуттям на скло. Дизайн у нього більш преміальний з елементами хромованого покриття.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технічні характеристики і ціна

Nokia 6300 обладнаний екраном діагоналлю 2.4 дюйма, тут вбудовано одноядерний процесор і батарея на 1500 мА * г. Оперативної пам’яті 4 Мб., а основної 512 Мб, але її можна розширити за рахунок карти пам’яті до 32 ГБ. Ціна молодшої моделі орієнтовно – 1 699 гривень.

Версія дорожча має екран 2.8 дюйма, за швидкість роботи тут вже відповідає більш потужний процесор Snapdragon 210, як на деяких дешевих смартфонах. Оперативної пам’яті тут вже 512 Мб., і 4 ГБ основної, яку можна розширити картою пам’яті micro-SD до 128 ГБ. Ця версія буде продаватися орієнтовно за 2 599 гривень. Обидва телефони з’являться на прилавках в листопаді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.