Блогери розглянули флагманський iPhone 12 Pro Max зсередини

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні старту продажів iPhone 12 Pro Max екземпляр майбутньої новинки потрапив в руки блогерів китайського порталу IT Home. Щоб оцінити конструкцію гаджета, вони піддали його повного розбирання і опублікували фотозвіт про «внутрішньому світі» пристрою, зробивши акцент на ключових компонентах: АКБ, модулі камери і материнської плати флагмана Apple.

Акумулятор iPhone 12 Pro Max, на відміну від базових моделей серії, виконаний у формі літери «L» замість традиційного прямокутника. Таке виконання дозволило вендору збільшити ємність елемента живлення. Втім, вона все одно виявилася менше, ніж у торішньої моделі, і склала 3687 мАг проти 3969 мАг у iPhone 11 Pro Max.

Материнська плата пристрою виявилася більш компактною, ніж у базової Pro-версії. При цьому вона трохи зміщена вліво, щоб звільнити місце для слота під SIM-карту. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На представленому знімку модуля основної камери добре видна конструкція об’єктивів. Ще одна фотографія демонструє місце кріплення для магнітних аксесуарів MagSafe на тильній кришці пристрою. Основна увага блогери приділили саме розташуванню компонентів, не заглиблюючись в технічний аналіз пристрою.

Раніше флагман автономної лінійки пройшов порівняльне тестування автономності, а також отримав оцінку професійного фотографа, який порівняв смартфон з його базовою версією без приставки Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.