Інсайдер розкрив технічні характеристики Redmi Note 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилася докладна інформація про молодшу модель нової лінійки Redmi Note 9, яка буде випущена під назвою Redmi Note 9 4G. У Redmi Note 9 4G буде встановлений 6,53-дюймовий ЖК-екран роздільною здатністю 2340х1080 і фронтальна камера роздільною здатністю 8 Мп. В основній камері буде встановлено три модуля з головним датчиком зображення на 48 Мп.

Пристрій буде побудовано на базі 8-ядерного центрального процесора, яка працює на частоті 2 ГГц. Акумулятор матиме ємність 6000 мАг, смартфон буде підтримувати швидку зарядку потужністю 22,5 Вт. Лу Вейбінг (Lu Weibing), віце-президент Xiaomi Group і генеральний менеджер бренду Redmi, на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo почав готувати громадськість до анонсу лінійки, підтвердивши, що вона буде випущена в цьому місяці.

Стандартна версія Redmi Note 9 5G на базі центрального процесора Dimensity 800U повинна стартувати з позначки близько 150 доларів. При цьому старша версія на базі Snapdragon 750G зі 108-мегапіксельним датчиком зображення Samsung ISOCELL HM2 повинна пропонуватися за ціною від 225 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.