Названа дата анонса нового недорогого 5G-смартфона Realme 7

А також основні технічні характеристики новинки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2020 році Realme представила безліч пристроїв в лінійці Realme 7: Realme 7, Realme 7 Pro і Realme 7i. Але, як виявилося, компанії цього мало, тому вона вирішила випустити ще один, на цей раз недорогий і з підтримкою 5G. Саме його дата анонса і була названа компанією через офіційний постер презентації.

Смартфон, судячи з усього, буде називатися нехитро: Realme 7 5G. В якості основи в ньому буде використовуватися процесор MediaTek Dimensity 720, встановлюватися до 8 ГБ оперативної пам’яті і до 128 ГБ пам’яті постійною. Дисплей в пристрої буде 6.5-дюймовий з частотою оновлення 90 Гц, повідомляє Gizmochina. Ємність акумулятора смартфона складе 5,000 мАг, також буде матися швидка зарядка на 30 Вт.

Що ж стосовно камер, то їх в смартфоні буде п’ять: чотири основні з головним модулем на 48 Мп і 16 Мп селфі-камера. Анонс пристрою очікується вже 19 листопада 2020 року. Відносно точної ціни новинки, на жаль, ніякої інформації немає. Але з огляду на, що Realme 7 5G відноситься до лінійки недорогих смартфонів бренду, очікувати варто досить низьку і приємну ціну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.