Інсайдер назвав характеристики дисплея Redmi K40

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний мережевий інформатор Digital Chat Station опублікував приблизні специфікації ще не анонсованого смартфона Redmi K40. Згідно з новим звітом, виробник оснастить свій майбутній флагман в повній відповідності з трендами по частині типу матриці та інших характеристик.

За даними інсайдера, Redmi K40 обзаведеться загнутою з боків OLED-панеллю з частотою оновлення до 120 Гц і отвором у верхній частині по центру для єдиною фронтальної камери. Попередні публікації, пов’язані з пристроєм, вказували на плани виробника використовувати для цієї моделі флагманську платформу Qualcomm Snapdragon 875, презентація якої відбудеться на початку грудня 2020 року.

Втім, деякі джерела припускають, що одна з модифікацій гаджета може бути побудована на базі чіпа MediaTek Dimensity 1000+ з підтримкою мереж 5G. Апарату також приписують основну 64-мегапіксельну камеру з датчиком Sony IMX686 і підтримку технології швидкої зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Президент Redmi Лю Вейбін недавно заявив, що компанія незабаром припинить виробництво актуальною лінійки флагманів Redmi K30, що побічно підтвердив наміри бренду випустити новий смартфон. На думку аналітиків, гаджет буде представлений до кінця 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.