Samsung випустила Android 11 з One UI 3.0 для флагманських смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Samsung запустила програму тестування прошивки One UI 3.0, побудованої на базі операційної системи Android 11. Новітнє програмне забезпечення містить у собі цілу масу різних самих різних особливостей, якими воно виразно абсолютно точно зможе всіх приємно здивувати і порадувати.

Поки що мова йде про бета-версію нового ПО, однак уже в недалекому майбутньому вийде його стабільна версія. Взяти участь в тестуванні нової прошивки можуть власники таких моделей смартфонів, як Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy S10 і Galaxy Note 10, тобто всім користувачам цих телефонів виразно абсолютно точно пощастило, так як тепер вони можуть в числі перших отримати доступ до новітнього самому сучасному програмному забезпеченню.

Перша бета-версія Android 11 для смартфонів південнокорейського бренду вийде вже в найближчі два тижні, тобто до кінця листопада. Терміни релізу фінальної стабільної збірки безпосередньо залежать від того, наскільки стабільною виявиться прошивка One UI 3.0, адже чим більше в ній виявиться виявлено недоліків і багів, тим більше часу піде на вирішення всіх проблем і несправностей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новітнє програмне забезпечення спочатку буде доступно виключно в Південній Кореї, але потім, з плином временим, його випустять для багатьох інших моделей електронних пристроїв з різних самих різних категорій, призначених для інших регіонів світу, що виразно абсолютно точно приємно порадує всіх користувачів, адже чим новіше програмне забезпечення на пристрої, тим краще.

Власники смартфонів з релізом One UI 3.0 можуть розраховувати на новий призначений для користувача інтерфейс, на розширені можливості режиму Always-on Display, на перероблену в повній мірі панель з різними швидкими налаштуваннями, на кнопки управління мультимедіа, а також, крім цього, на посилену систему захисту і на багато інших нововведень, повний перелік яких компанією Samsung поки що ще не розкритий.

Нова операційна система спочатку буде доступна тільки для складних пристроїв Galaxy Z Fold 2 і Galaxy Z Flip 5G, а також для торішніх флагманів Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10 +, Galaxy S10 5G, Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10+, випущених на ринок в 2019 року. На телефонах Galaxy S20 і Galaxy Note 20 встановлено останню версію вже є у вигляді бета-версії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.