Samsung готує смартфон в стилі Xiaomi Mi Mix 3 та Xiaomi Mi Mix Alpha: якісні зображення та відео новинки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Верхня частина отримала вигнутий екран-водоспад, при цьому на задній панелі смартфона також розташовується дисплей. На сайті LetsGoDigital опублікували якісні рендери і відеоролик потенційного флагмана компанії Samsung, які були створені на базі патентних зображень.

По конструкції це слайдер, що нагадує Xiaomi Mi Mix 3. У складеному стані камери розташовуються усередині корпусу. Верхня частина отримала вигнутий екран-водоспад, при цьому на задній панелі смартфона також розташовується дисплей. В цьому плані пристрій нагадує Xiaomi Mi Mix Alpha. В описі патенту говориться, що смартфон зроблений з прозорого «акрилового матеріалу». Видимої фронтальної камери у смартфона немає, але вона і не потрібна. При необхідності користувач може переключитися на задній дисплей і використовувати його в якості видошукача.

Однак під екраном все ж буде прихована камера, яка необхідна, щоб дізнатися, на який дисплей дивиться користувач. Інші функції включають підекранний сканер відбитків пальців, стереодинаміки і інші датчики, розташовані під дисплеєм. Видимих ​​кнопок і портів немає. У патенті йдеться, що пристрій можна включати і розблокувати екран за допомогою п’єзоелектричного датчика. У патенті також йдеться про eSIM і підтримку бездротової зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.