Техноблогер протестував камери головних камерофонів 2020 року (фото)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилося безліч оглядів нового iPhone 12 Pro Max. Від своїх побратимів 12-й серії апарат відрізняється не тільки збільшеними розмірами, але і більш просунутою камерою з на 47% більшим сенсором і вперше застосовується в смартфонах стабілізацією по зрушенню матриці. Популярний техноблогер Арун Маін з YouTube-каналу Mrwhosetheboss вирішив порівняти якість зйомки iPhone 12 Pro Max з іншими топовими флагманами. 

Як опоненти топовому смартфону Apple блогер вибрав  Samsung Galaxy Note 20 Ultra і  HUAWEI Mate 40 Pro. Всі три апарати оснащуються абсолютно різними камерами і підходом до зйомки, використовуючи унікальні алгоритми. Так, знімки на iPhone 12 Pro Max виходять більш наближеними до реальності, в той час як Galaxy Note 20 Ultra робить більш насичені і різкі кадри. Відмінною рисою Mate 40 Pro став надширокий динамічний діапазон, завдяки чому на фотографіях з цього апарату найменше засветів. Однак через це знімки часом здаються неприродними.

По частині нічної зйомки пристрої Apple довгий час поступалися конкурентам, але у випадку з iPhone 12 Pro Max блогер залишився вражений можливостями смартфона в умовах поганого освітлення. При зйомці зоряного неба він і зовсім видав найкращий результат. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підводячи підсумки, блогер назвав Galaxy Note 20 Ultra кращим смартфоном з трійки для фотографій, так як в більшості умов він видає оптимальний результат. А ось по частині відеозйомки беззаперечним лідером виявився «яблучний» гаджет. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.