Lenovo найближчим часом презентує бюджетні смартфони Lemon

Кілька років тому Lenovo продавала бюджетні телефони під брендом Lemon для молоді в Китаї. Незабаром інші бренди, такі як Xiaomi, OPPO і Vivo, процвітали на домашньому ринку, а телефони Lemon почали зникати. Є хороші новини для людей, яким не вистачає телефонів марки Lemon. Вчора ввечері, спілкуючись з користувачами в соціальній мережі, генеральний менеджер Lenovo по мобільному бізнесу Чен Джин сказав, що компанія знову буде продавати телефони під брендом Lemon.

У минулому році Lenovo випустила такі телефони, як: Lenovo Z6 Pro, Z6 Pro 5G, Z6 Youth, K10 Note і багато інших. У цьому році бренд тільки запустив ігровий телефон Legion Pro в Китаї. Motorola знаходиться під крилом Lenovo з моменту її придбання в 2014 році. У 2019 вона випустила телефон Motorola P50, а в цьому році представила Motorola Razr 5G. Отже, за останні два роки Китай отримав всього два телефони Motorola. Схоже, що в компанії виникла деяка плутанина в тому, як керувати двома брендами для продажу телефонів на внутрішньому ринку.

Джин сказав, що керівництво чітко визначилось з пріоритетами для кожної лінійки. Lenovo і Motorola тепер по-різному орієнтуються в позиціонуванні своїх продуктів. Motorola буде орієнтуватися на аудиторію середнього і високого класу, а лінійка Legion від Lenovo буде зосереджена на продажі телефонів, орієнтованих на продуктивність. Телефони Lemon будуть орієнтовані на ринок початкового рівня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.